Oi Warlocks opos oloi Kseroume einai oi Summoners tis Oikogeneias mas. As doume mazi san Paramithi pies skepseis pernane apo to Mualo enos Warlock tin Wra tis Maxis....
"Oi Straties eixan Parataxtei stis 2 Aimatovamenes Pleures tou Braxou. Apo tin Aristeri Pleura oi Alliance atenizan ton Xruso ilio pu xarize aploxera tis Aktines tou stin Gh. Apo tin Deksia Pleura oi Horde antimetopizan tin Katagalani Thallasa. Mia Thallasa mana mia thalassa Skulopnixtra... Oi Warriors Sikonan tis Spasmenes Aspides tous Edenan tis Pluges tous kai Paratasontousan stis protes epalkseis tis Parataksis!. Oi Hunters Ladonane ta Toska tous kai Veltionane ta Veli tous. Oi Rogues Ebazan Poisons epanw sta Daggers tous, kai oi Druid Anoigane ena Book of Nature na epixirisoune kainouria Healing Thinks!!.Alla tha einai Adikia na ksexasoume tous Warlock. Oi Warlock Loipon Agapitoi mou Sintomites eitan Paratagmenoi Makria apo to Raid kai Summonarane oloi Mazi Pselnontas mia Arxaia Aramaiki Glwssa enan Daimona tou Arxaiou Kairou. Toso Kako Toso Daimoniko Toso Mauropsixo pu kai o pio Kataramenos Pioitis mprosta tou emiaze apla Ena Miasma.Ksafnika o Protestatis twn Warlock Apotraviete apo to Summon Circle kai spaei tin Allisida. To Ageroxo kai Gemato Kakia Blemma tou Peftei Epanw stin Fourtouniasmeni Thallasa pu Eksapeleie tin Orgi tis sta Sakorakofagomena Vraxia.Paratirouse epeiseis tis Aktines tou Iliou pu pasxizane na isxorisoune mesa apo ta Fullomata twn Dentrwn kai na xarisoun tin Lampsi tous stin Matomeni Gi. Gurnwntas to Blemma tou sto Edafos i Matia tou peftei epanw ston Pisto tou Upireti. To Imp tu. Enan Epipoleo kai Skantaliari Demonako pu ton exei summonarei apo tin Arxi tis Mioisews tou San Warlock, na ton koitaei me matia Dakrismena kai me fwni tremameni na ton Parakalaei " Please Glorius Master Releash me for this Prison!! my Soul Was Burn!!!. O Warlock me Blemma olo Uponeies karfonete sto Edafos. Ksafnika to Mualo tou Tholonei, Ta Matia tou vourkonoun. Mesa sto Mualo tou exronte san Irinies kai prospathoune na dioisdisoune akoma kai sta Telaitaia Kuttara autou tou Taleporimenou Anthrwpou, Eikones Frikis,Autoxeiriasmou Eikones Viasmou Kapsimo Polewn Leilasias kai Makeleumatos Tafwn,kai Kataligei me tin Eikona tis Nikis kai tou GLentiou. Ksafnika Ena Dakri Kulaei apo ta Zaromena apo tis Kakouxies kai ton Xrono Matia tou. Thimate pos Kapote eitan Anthrwpos,kai Antimetopise to idio Vlemma tou Vasanisti tou opos autos egine Vasanistis kai Skotose Anthwrpous san Undead opos Autos skotothike apo ta Undead san Anthrwpos ws eitan. Ksafnika to blema tou Antamonei to Vlemma olwn ton Summon tou na Parakalane gia Eleos kai mia Deuteri Eukairia Zwis.Mia eukairia na zisoun Mia Eukairia Na Pethanoun. Pantos Sigoura kaliteri moira apo tin Simerini. To Mialo tou Leei na Eleuthairosei to Imp tou enw i Kardia tou leei na sinexisei na maxete mexri na pesei nekros sto Edafos. En To Metaksi o Leader Eteimazete na kanei to Telautaio Charge... Ena Charge pu tha minei Xaragmeno stin Psixi tin Kardia kai to Blemma apo to Protopalikaro tou Raid mexri kai ton Telautaio Tuxarpasto Tupa. To Mialo toy tholonei. Akouei tis Mainomenes Mazes na Eksapolionte kai na skoprane ton Paniko kai ton Thanato stous Adinamoun san Pyrompales apo ta Xeria tou pio Katarmenou Theou. Telika Pernei tin Apofasi tou. Apotraviete apo to Party,Elethaironei to Pet tou kai Travaei to Dagger apo to Thikari tou kai Autoktonei. Parakseno einai omos pos to xamogelo tou einai toso Gluko opos to Xamogelo tou pio Eutixismenoun kai Xaroumenou Anthrwpou. Twra to Pneuma tou Vriskete sto Palati twn Propatorwn tou Nikitis kai Timimenos Para Koinos Nektos kai Atimos!!
Telos Istorias. Perimenw me Anoipomonisia Ta Sxolia sas!!
Tade Efi(oxi Thodi!!!) Rainwalker